2022. Január 24. Timót nevenapja  
 
Keresés az oldalon
Főoldal Betegtájékoztató anyagok
Intézmény bemutatása
Debreceni Kardiológiai Napok
Oktatás
Partnereink
Képgaléria
Kardio Magazin
Kardiovaszkuláris Kutató Központ
Szívünk napja
Klinikai Fiziológiai Tanszék

Akadálymentes verzió

Bejelentkezés
Felhasználói név
Jelszó

Legfrissebb..

Az MKT 2019. évi Tudományos Kongresszusa


Díszdoktori előadás

Prof. Ger J.M. Stienen (the Netherlands) Debreceni Egyetem díszdoktori székfoglaló előadása:
“Skeletal and cardiac muscle activity in health and disease: a target in motion”


Partnerek


 Magyar Nemzeti Szívalapítvány


  Copyright információk

Minden jog fenntartva
DEOEC Kardiológiai Intézet
© Copyright - 2003-2011.

Ezen oldalak tartalmát a DEOEC Kardiológiai Intézet felügyeli. A rendszerünkben található információk változtatási jogát minden előzetes bejelentés nélkül fenntartjuk.

Az információk tulajdonjogáról kijelentjük, hogy a DEOEC Kardiológiai Intézet (és partnereink) birtokolják a rendszerünkben található információkat.

A DEOEC Kardiológiai Intézet oldalainak tartalmát és a kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik.

Látogatóink - kizárólag a regisztrációs jogosultsági szintjüknek megfelelően - az interneten szabadon elolvashatnak bármilyen oldalainkon megjelent információt. Későbbi megtekintés és értelmezés céljából letölthetnek vagy lementhetnek számítógépeikre a rendszerben tartalomként publikált file-okat, információkat, és ezeket kollégáiknak, pácienseiknek, barátjuknak, rokonuknak, ismerősüknek szabadon megmutathatják, illetve ilyen célokból lehetséges ezen anyagok kinyomtatatása is.

Tilos az oldalainkról származó információk árusítása, bármilyen formában történő megváltoztatása és bármilyen formában történő ismételt megjelentetése. A publikált anyagokkal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük.

A DEOEC Kardiológiai Intézet Internet oldalai nem csak szakemberek számára készültek, betegtájékoztató anyagok is elérhetőek lapjainkon keresztül.

A Web-rendszerben található információk önmagukban nem alkalmasak arra, hogy a betegek, páciensek, saját diagnózist állítsanak fel, vagy az itt talált információkat bármilyen egyéb módon önmaguk gyógyítására használják.

A DEOEC Kardiológiai Intézet semmilyen felelősséget nem vállal az oldalainak felhasználásából eredő egészségügyi problémákért, még akkor sem, ha az adott tartalmat szakorvos véleményezte.

Panaszok esetén keressék fel háziorvosukat vagy a megfelelő szakrendelést!

JOGNYILATKOZAT és ADATKEZELÉS
A DEOEC Kardiológiai Intézet, mint adatkezelő vállalja, hogy az adatokkal való visszaélések megelőzése érdekében az Internetes regisztráció során kezelésébe került személyes adatokat az érintett személy beleegyezése nélkül harmadik fél számára semmilyen körülmények között nem adja ki, valamint nem teszi közzé.

Amennyiben a regisztrációs űrlapot a weboldalra történő jelentkezés céljából tölti ki valaki, és ezzel tagságra jelentkezik, úgy egyúttal jóváhagyását adja, hogy megadott adatait a DEOEC Kardiológiai Intézet - kizárólag az Intézet működése, működtetése, valamint szakmai rendezvényekről történő tájékoztatás, illetve egyéb szakmai információk, szakmai anyagok eljuttatása céljából - használhatja.

A DEOEC Kardiológiai Intézet nem vállalhat garanciát arra, hogy az adatoknak a szerverre - titkosítás nélkül - történő elküldése során az adatokhoz illetéktelenek nem férhetnek hozzá.

A DEOEC Kardiológiai Intézet és informatikai háttérszolgáltatója az ART Networks Kft. az Ön adatait bizalmasan kezeli, rendszereiket, valamint informatikai háttérstruktúrájukat úgy alakították ki, hogy az adatok védelmét az elvárható módon biztosítsák. Adatvédelmi eljárásaink teljes mértékben megfelelnek az adatvédelmi törvény előírásainak.


A DEOEC Kardiológiai Intézet Web-rendszerének informatikai háttérszolgáltatója az ART Networks Kft.


A Web-rendszerben található információk szolgáltatása és gyűjtése a magyar média és adatvédelmi törvények előírásait figyelembe véve történik. A Web-rendszer teljes tartalmára minden jogot fenntartunk!

 

Hírlevél
Amennyiben szeretne felíratkozni a hírlevelünkre, kérjük adja meg a következő adataidat:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Hírlevél-csoport:
Kérem írja be a képen látható karaktereket!


  Adatbázis-elérések
Információs pult
vissza az oldal tetejére
Copyright információk - Minden jog fenntartva - DEOEC Kardiológiai Intézet - © Copyright - 2003-2008.